24 Şubat 2009 Salı

Hastahane Günümüz :)


Merhabalar,
Bu sabah 09:00 gibi evden çıktık doktora gitmek için. Kuzuma hiç birşey yedirmeden açı açına çıktık tabi :( Hatta tuvalete bile götürmedim belki idrar tahlilide isterler diye. Bu nedenle bir tane de yedek pantolon koydum çantama ne olur ne olmaz diye. Gittik bugün ki doktorun odasına gönderdiler. 15 dk kadar bekleyip muayeneye girdik. Yine ilk olarak sırtını dinledi tabi :) tükrük için kültür aldı azğızdan, kan tahlili ve ciğer filimlerini istedi bu kez. Evet ilgi birden arttı :) gittik kültürü teslim ettik kan alma odasına girdik ama soykan hemen anladı birşeyler olacağını :)) Başladı çığlığa, daha birşey olmadan ağlıyor :)) Sonra oturulan koltukta alamayız daha küçük dediler. Bir tane oda ya girdik sedyeye yatırdık. Ama bu sefer de damarı yok yani var da yok :)) bulamıyorlar. İki kolunu da aradılar sonunda sol kolunda minicik bir damar buldular. Tabi soykan geçen 5 dk boyunca hep çığlık attı :)
2 tüp kan alındı bebişimden. Tabi bu arada ağlarken bizim ki çişini de kaçırdı :) İyi ki çantama pantolon koymuştum yoksa rezil olacaktık ( sopa ) :) Hemen gittik tuvalette değiştirdik üzerini. Sonra röntgen için sıra aldık sıramız gelince girdik orda da bastı çığlığı :))
Ne çok ağlıyor benim oğlum laf aramızda birde çok korkak :))))
Yatırdık sedyeye üzerini tam çıkarmadan sadece kazağını çıkarttı doktor üşümesin dedi tşörtle çekildi röntgeni tabi bu 2-3 dk süre içerisinde hala ağlıyor bizim ki :)
Doktorda bana diyor ki gelmeden önce ev de anlatın röntgen çekileceğini :)) sanki çocuk 10 yaşında daha 3 yaşına girmedi benim kuzum nerden anlasın üstelik tam kounşmuyo bile anlarmı röntgeni falan :) Neyse tahlil sonuçları öğleden sonra alıncak dediler. Saat 1 gibi eve geldik eşim şuanda hastahanede sonuçları bekliyor inşallah hepsi temiz çıkar. Sonucu yazıma kısa bir not olarak ekleyeceğim :)
Son olarak bugün doktora gittik ya bizim ki turp gibi oldu ( sopa ) :)))
Arada bir burnu akıyor iki öksürüyor o kadar dün akşama kadar gözlerinden yaş damlıyordu :)
Çocuk işte...
Herkese bol sağlık diliyorum hasta olanlara da acil şifalar.
Sevgiler.
Not: Çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı :) Sadece kan değerleri biraz düşükmüş o kadar. Buna da şükür. Allah hasta olan herkese acil şifalar versin. Çok zor gerçekten. Takibiniz için hepinize çok teşekkür ederim.

10 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım,iyiettingötürdün doktora. İçin rahat etti. Sağlık ve sevgi diliyorum canım benim.

Funda dedi ki...

Teşekkür ederim canım. Evet en azından içim rahat edecek :)
Sevgiler öpüyorum...

Aylin Ünlü dedi ki...

Funda'cım inşallah yarın rahatlayacaksın,zaten Soykan'da düzelmeye başlamış,hadi geçmiş olsun:)

Funda dedi ki...

Teşekkür ederim aylincim. İnşallah.

bulut dedi ki...

Funda çok geçmiş olsun. Ben de 15 gün önce Ecrin'i hastaneye götürmüştüm, kan aldılar. Hala aklına geldikçe ağlıyor 'baba benden kan almasınlar bir daha' diye :)
İnşallah Soykan kısa sürede iyileşir.

Funda dedi ki...

Teşekkür ederim Ecrine de çok geçmiş olsun. küçük çocuklar için gerçekten de zor bir an :(
Allahtan çok ilgili davrandılar damarı bulmadan aramaya kalkmadılar yoksa delik deşik olacaktı kolu :(

Adsız dedi ki...

acil şifalar bıdıka:)
inanın merak ettim ve baktım :) bende tombilikardoma ek şuruplar aldım :) bakalım iyi gelcekmi:)kan olayınıa benzer bizde yaşamıştık minikken neyseki unuttu gitti:)
tanrı bugünlerimizi aratmasın ....

Funda dedi ki...

Teşekkür ederim cecil, size de acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda sizin kuzunuzda şifa bulur.

MAVİ UMUT dedi ki...

Tüm dünya da ve ülkemizdeki kadınların insanlığa yakışır bir hayat,eşitlik, daha huzurlu bir yaşam hakkına sahip olabilmesini diliyorum.
Kadınlar günü'nüzü kutluyorum.
GEÇMİŞ OLSUN..

Funda dedi ki...

Ufuk çizgisi güzel dileklerin ve ziyaretin için teşekkür ederim.