23 Şubat 2009 Pazartesi

Sıradan birgün ve oğluşum hasta :((


Bugünde sıradan birgün benim için, oğlum yaklaşık 10 gündür rahatsız. Bir çok belirti var vücudu iflas etmiş durumda sanki :(

Ateş, öksürük,nezle,grip en başlıca belirltileri. Gözleri öyle baygın ki bakarken hiç hali yok kuzumun. Günlerdir böyle. 2 kez doktora götürdük ama tek yaprıkları şey steteskopla sırtını dinlemek ve boğazına bakmak. Bu kadarcık muayeneyle herşey tamam sağlık karnesine 3-4 ilaç yazdı gönderdi bizi. Günde saat başı 5 tane ilaç kullanıyorum ama hiç birşey fayda etmiyor. Bugün hastane müdürünü arayıp derdimi anlattım. Tabi anlayacağı dilden. Yoksa iyi niyet herşeyi çözmüyor. Bazen sesin yükselmesi gerekiyor ki adam yerine konulasın. Öğeleden sonra gelin ben ilgilenicem sizinle dedi. Birazdan hazırlanıp gideceğiz oğlumla bakalım nasıl bir ilgi göreceğiz bu sefer. Film çekmeklerini isteyeceğim. Çok kötü tıkanık ciğerleri nasıl öksürüyor kuzum. Öksürmemek için nefesini tutuyor :(( Annesinin kara kuzusu o, canım oğlum benim inşallah kısa sürede iyileşirsin o gülen gözlerin yine gülümseyerek bakar bana.
İnşallah bu kez beklediğim sonucu alırım. Yarın gelişmeleri aktarırım artık bu aralar kendime fazla zaman ayıramıyorum bu nedenle de içimdekileri yazıya aktaramıyorum.
Sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Kendimi çok fazla yoruyorum. Şu günler bir geçse, şu sıkıntılar bir bitse başka birşey istemiyorum.
Neyse Allah dermansız dert vermesin yine de.
Sevgiler şimdilik.

4 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım çok çok geçmiş olsun. Umarım biran önce iyi olur oğluşun. Bu aralar çok salgın şu grip, öksürük falan.
Sevgiyle kal canım.

Funda dedi ki...

Teşekkür ederim muhabbet çiçeğim :)
Dediğin gibi kime baksam grip, öksürük. Çok da ağır geçiriliyor. Allah herkese acil şifalar versin.
Tekrar teşekkür ederim sevgiler benden :)

Adsız dedi ki...

çok ama çok geçmiş olsun..
benim oğlumda aynı.. boğaz şişmesini atlattık şimdi ise kuru bir öksürükk taa derinden .. gelsin artık bahar....

Funda dedi ki...

Çok teşekkür ederim cecil. Size de çok geçmiş olsun. Salgın var bu aralar. Ziyaretin için de çok teşekkürler. Görüşmek üzere sevgiler.