10 Mayıs 2009 Pazar

Anneler gününüz kutlu olsun...


Tüm annelerin bu güzel gününü kutluyorum. Allah yavrularınızdan ayırmasın. İyi ki annemiz var, iyi ki anneyiz...

9 Mayıs 2009 Cumartesi

Kuzum 3 Yaşında :)


Dün bir türlü fırsat bulup yazamadım bloguma. Dün kara kuzumun doğum günüydü. 7 Mayısı 08.05.2006'ya bağlayan gece 00:30 da aldım oğluşumu kucağıma. Daha dün gibi... 29 haftalık doğmasına rağmen gayet sağlıklı bir bebekti. Anlaşılan iyi beslemişim :))) Şimdi kocaman oldu. Zaman hızla geçiyor anlaşılan :) Küçülüyor kıyafetleri, her yıl bir sürü kıyafeti rafa kaldırıyorum :) Bizlerde bir değişiklik yok tabi ki olsa olsa kavuşmayan pantolon belleri oluyor nedense :))) Neyse nerden nereye geçtim :)
Özel bir planımız olmadı dün akşam ama kendim pasta yaptım oğluşuma 3 tane mum diktik üstüne 2 kez yakıp üfledik :) oyun haline getirdi mumlara üflemeyi :) Hediye olarakta parka gittik bugün. Zira oyuncak araba almaktan evimiz galeri haline geldi nerdeyse bu nedenle oyuncak almaktan vazgeçtik. Ve böyle daha mutlu oldu.
Pastamızın resmini çekmek aklıma gelmedi ama kuzumun kreşte çekildiği son resmi ekleyeceğim yazıma :) Kreş dönemleri bitti geçen hafta biz zaten son 2 haftasına katılamamıştık. Porselen tabaklara resimlerini basmışlar çok güzel olmuş. Çarşamba günleri veda eğlenceleri vardı bütün kreş öğrencilerine birer boyama kitabı ve o tabakları hediye ettiler. Son olarak iyi ki oğluşumu dünya ya getirmişim diyorum. Ve herkesin bu duyguyu tatmasını diliyorum.

Canım oğlum seni çok seviyorum... Ömrüm senin ömrün olsun....

5 Mayıs 2009 Salı

Ben Geldimmmm.


Evet 2 hafta su gibi akıp geçti ve ben nihayet evimdeyim. Çok özlemişim evimin her köşesini, içimdeki kıpırtıyla kucaklaştım eşimle yuvamla kısa bir ayrılıktı ama başkaydı bu defa. Burnumda tüttü derlerya aynen öyle oldu işte eşimde evimde burnumda tüttü 2 hafta boyunca. Aile olmak ne demek bir kez daha anladım bu kısa ayrılıkta :)
İki parça eşyan neredeyse orasıymış meğerse yuvan ana baba ocağından çoktan kuş olup uçmuşum ben. Sadece arada bir kısa bir göç ediyorum artık oraya. Ayaklarımın yere bastığı yer eşimin olduğu yermiş meğer. Bu öyle güzel bir duygu ki...
Öyle böyle 2 hafta geçti dediğim gibi yeniden evimdeyim. Vakit buldukça blogumla ilgileneceğim. Yarında hıdırellez :) güzel dileklerinizi, niyetlerinizi istemeyi unutmayın bu akşam gün batmadan önce :) Güllerin dallarına, akarsulara gönlünüzden geçenleri yazdığınız kağıtları asın, atın. Bütün dileklerinizi gerçek olması dileğiyle. Sevgiler...