2 Nisan 2008 Çarşamba

... KISA BİR VEDA ...


Uzun bir zamandır bloguma yazı ekleyemedim. Gerek gitme hazırlıklarım gerekse ruhsal bir isteksizliğim vardı içim de. Bu nedenle bomboş kalmıştı blogum şimdi ise uzun bir zaman 5 ay kadar sizlerden uzak kalcağım. Kısmetse yarından sonra cuma sabahı yola çıkıyoruz.
Önce Ankara'ya kayınvalidemlere gideceğiz eşim ve oğlumla. Sonra da Çarşamba günü Balıkesire benim ailemin yanına gitmek için yola çıkcağız kısmetse. Eşimin 10 günlük izninden sonra eşim Erzincana geri dönecek ben ise ailemin yanında kalcağım uzun bir süre. Bu yaz dönemini Temmuz ayına eşim dönüş yapana kadar ailemin yanında geçireceğim. Temmuz ayında tekrar ankara'ya döneceğiz eşimle biraz da eşimin ailesinin yanında kalıp kısmetse tayin olduğumuz şehre yerleşeceğiz... Tabi bu arada bir çok gelişme olacak :)
Eşim ilişkisini kesmeden önce tayin yerimiz belli olduğunda biz eşimin ailesi ve benim ailemle o şehre gidip ev tutacağız kısmetse ve temmuz başı gibi eşyalarımız gelecek birde o zaman telaşlanacağız :) ev yerleştirme telaşı olacak ama güzel bir telaş bu :)
Bu ağustos ayında 2 yıl olacaktı buradaki yaşamım... İçim biraz buruk aslında. Karmakarışık duygular içindeyim. Ayaklarım giderken aklım kalacak sanki. Daha ne şehirler gezeceğiz ömrümüz oldukça ama bu ilk olduğu için bu kadar duygusalım sanki...

Her neyse :)

Size beni merak etmeyin diye haber vereyim dedim :) Yazının aynısını diğer bloguma da koyacağım. Hangisinde okursanız artık :)
Hepinizi çççççççççççooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özleyeceğim...

Kısmetse yeni şehrimizden güzel anılar paylaşmak dileğimle...

Sevgiyle kalın...

Funda :)

4 yorum:

Berrin dedi ki...

hersey gonlunce olsun...tekrar ıyı yolculuklar.........

Funda dedi ki...

Berrincim çok teşekkür ederim senin de herşey gönlünce olsun :)
Görüşmek üzere :))

Aylin Ünlü dedi ki...

Uzun bir ara vermişsin Funda,artık kapatsan arayı iyi olacak,sevgiler...

Funda dedi ki...

Aylincim :) haklısın bayağı uzun bir ara oldu benimki bakalım ;) bu aralar dönmek gibi bir niyetim var :)