5 Mayıs 2009 Salı

Ben Geldimmmm.


Evet 2 hafta su gibi akıp geçti ve ben nihayet evimdeyim. Çok özlemişim evimin her köşesini, içimdeki kıpırtıyla kucaklaştım eşimle yuvamla kısa bir ayrılıktı ama başkaydı bu defa. Burnumda tüttü derlerya aynen öyle oldu işte eşimde evimde burnumda tüttü 2 hafta boyunca. Aile olmak ne demek bir kez daha anladım bu kısa ayrılıkta :)
İki parça eşyan neredeyse orasıymış meğerse yuvan ana baba ocağından çoktan kuş olup uçmuşum ben. Sadece arada bir kısa bir göç ediyorum artık oraya. Ayaklarımın yere bastığı yer eşimin olduğu yermiş meğer. Bu öyle güzel bir duygu ki...
Öyle böyle 2 hafta geçti dediğim gibi yeniden evimdeyim. Vakit buldukça blogumla ilgileneceğim. Yarında hıdırellez :) güzel dileklerinizi, niyetlerinizi istemeyi unutmayın bu akşam gün batmadan önce :) Güllerin dallarına, akarsulara gönlünüzden geçenleri yazdığınız kağıtları asın, atın. Bütün dileklerinizi gerçek olması dileğiyle. Sevgiler...

3 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım hoşgeldin. Dilekler dilendi. GÜl ağacına asıldı. Sabah kalkıp onu akan suya atmak gerek :) Çabucak su gibi olsun herkesin hayırlı dilekleri. Öptüm canım.

Berrin dedi ki...

demek hemen hemen aynı anda gıdıp aynı anda döndük :)
hoşgeldınnnnnn..gül agacı yok buralarda..olsada ben artık ınanmıyorum dıleklerın gerceklesecegıne..
kocaman optum.

Funda dedi ki...

Teşekkür ederim canım. Bende kendi adıma diledim birşeyler birde 25 kuruş soktum toprağın içine ertesi günü de gidip aldım bereket param olacak inşallah :)
İnşallah herkesin dilekleri kabul olur.

Berrinim çok özledim valla nerelerdesin ? nerelerdeyim :))
Hoşbulduk bu arada :)
Sen gönlünden geçeni dile yine de umarım birgün olur tüm istediklerin. Bende çok öpüyorum canımcım...