2 Şubat 2008 Cumartesi

İçimize Açılan Pencere



Küçücük bir pencereden bakmak yaşama ve bu pencerede yaşama dair hayaller kurmak... Bir vazo ve birkaç gülle renklendirmek dışarıdaki dünya'yı. Ne garip değil mi yaşanmışlıklarla dolu bir hayata bu pencereden bakmaya çalışmak... Nasıl görmek istersek öyledir aslında hayat. Acı, tatlı ne tarafını görmek isterseniz o tarafı yaşatır bize zamanla... Bazen acı anlar gelir yaşantımıza o zaman penceremiz o kadar daralır ki görmeyiz önüne konan küçücük bir kuşu, renk renk güllerin de faydası yoktur. Karanlıktır çünkü perdemiz kapalıdır dünya'ya. Bazense tatlı anlar gelir yaşantımıza o zaman penceremiz o kadar genişlemiş, büyümüştür ki bütün mahalleyi görürüz daracık bir pencereden, dünya' kapımıza gelmiştir sanki... herşey kocamandır artık uzaklara uzayan yollar bile yakın gelir o zaman. elimiz uzatsak koparıveririz kapı önündeki kır çiçeğini etrafımızda renk renk çiçekler açmıştır vazoya gerek yoktur ki... Yaşam yaşanması ne zor bir yaşantıdır. Penceremiz küçük de büyük de olsa yaşayabilme ihtimalini bilmeli... Yaşamaya değer hayatlar yaşamak dileğiyle... Sevgilerimle... ( Funda )

2 yorum:

Berrin dedi ki...

fundacım, yeni blogun hayırlı olsun..ılk yorumda benden olsun :) ayagımı surteyım ıyıce :))

ne guzel yazmıs kalemının ucu..aslında bu saatte kafamı toparlayamıyorum ıyı geceler dıleyım barı, her nerde yasıyor ve yasatılıyorsan :))

bu arada blogunun saat ayarını duzeltmeyı unutma, bende takıntı oluyor bu durum :PP

saat 02 29..

Funda dedi ki...

Berrincim saol ilk yorum senden dediğin gibi :) Dün gece yazmıştım o yazıyı ondan saat yanlış sandın :) bende şaşırdım hatta :)bakınıyorum neresi yanlış diye sonradan anladım yazıya bakıp da yanlış anladığını :) özletme kendini yine baklerim canım...